Hele fijne en flexibele opvang! Onze kinderen zitten er nog geen maand op, maar ik kan nu al zeggen dat het een fijnere opvang is dan waar we hiervoor gebruik van maakten. Heel fijn, die korte lijntjes tussen ouders en Sportstuif. De activiteiten die gedaan worden zijn ook echt een pluspunt!

Loeki van den Elzen Loeki van den Elzen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend kwartet, stopdans en obstacle run! - week 39 - 2023

Maandag 25-09

Het was een drukke dag met 39 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald hadden we fruit gegeten en gingen we in 3 groepen naar buiten. Als eerste activiteit speelde we water en vuur. Bij dit spel maak je 2 teams (water en vuur). Het vuurteam valt het waterteam aan door de grote pion te pakken. Het waterteam wil dat voorkomen anders kunnen zij het andere team niet uitblussen. Zodra een speler weer over de lijn rent is die weer veilig. Zodra de grote pion aan de vuurkant is heeft dat team gewonnen. Als iemand van de waterkant rent en niemand tikt is hij/zij af. De tweede activiteit was lingo. Deze variant is een spel dat onze kinderen graag spelen. Het is de bedoeling dat je met alle kinderen op de grond het woord uitbeeld dat er op het papiertje geschreven staat. We proberen altijd onze activiteiten aan te passen aan de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat hun een topmiddag beleven bij sportstuif. Als laatste activiteit speelde we nog levend kwartet. Toen alle activiteiten klaar waren gingen we een koekje eten en zat deze leuke dag er weer op.

 

Dinsdag 19-09

Vandaag bleef het gelukkig droog en hebben we heel de middag buiten spelletjes gedaan. Toen alle kinderen op school waren opgehaald hebben we met zijn alle fruit gegeten. Na het fruit eten werd de groep in drieën verdeeld. Met groep 1 gingen we 10 tellen in de rimboe doen. Met groep 2 hebben we levend memory gedaan. Dit was super leuk en iedereen deed goed mee er werden heel leuke dingen uitgebeeld en er werd veel geraden! Met groep 3 begonnen we met schipper mag ik overvaren. Jullie kennen het spelletje allemaal wel. Ook voor onze kinderen is dit altijd een heel welkom spelletje. We hebben nu eenmaal heel wat snelle kinderen op onze BSO! Na deze vermoeiende maar leuke activiteiten vonden wij als team dat de kinderen wel een koekje hadden verdient voodat ze werden opgehaald door hun ouders!

  

Woensdag 20-09

Op woensdag lunchen we altijd samen met een gedeelte van de kinderen. De kinderen die om 12u uit zijn komen gezellig bij ons hun boterhammen opeten. Na het eten gaan we met zijn alle de andere kinderen ophalen en kan de dag echt beginnen. We eten eerst een stukje fruit en beginnen daarna aan de activiteiten. Vandaag speelde we 2 spelletjes. We begonnen met kamelenrace. Bij dit spel moeten de kinderen zo snel mogelijk proberen de hoepel aan de overkant te krijgen. Hoe doen ze dit? Alle kinderen krijgen een bal deze moeten ze rollen in hun eigen hoepel als de bal stil blijft liggen in de hoepel mag deze een pionnetje vooruit. Als laatste spel speelde we kat en muis! Na al dat spelen hadden de kinderen een beetje honger. We trakteerde ze allemaal op een koekje en hierna werden de eerste al weer opgehaald.

  

Donderdag 21-09

Het was een drukke dag met 39 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald hadden we fruit gegeten en gingen we in 3 groepen naar buiten. Het eerste groepje mochtn hun beste danspasjes laten zien tijden het spelletje stop dans. Bij dit spel moeten de kinderen zo lang de muziek staat dansen als de muziek stopt moet je stilstaan. Het tweede groepje speelde een hockey estafette. De kinderen moesten door pionnen slalommen, rondjes draaien en scoren! Er zat dus van alles wat in. Het derde groepje speelde het 4 vakken spel. Bij dit spel creëer je 4 vakken waar de kinderen naartoe kunnen rennen. Ieder vak heeft de naam van een favoriet vakantieland. Je noemt steeds 1 vak op en alle kinderen rennen er naartoe. Degene die als laatste aankomt of per ongeluk over de lijn stapt is af en gaat zitten. Hierna was het weer ijd voor het favoriete moment van de dag van de kinderen namelijk het koekje eten! Daarna hebben ze nog even vrij kunnen spelen en kwam mama of papa ze weer ophalen.

  

 

Vrijdag 22-09

Vandaag hebben we een kleinere groep kinderen. 24 in totaal. We gingen vandaag met zijn alle naar oirschot hun hadden namelijk een super gave obstacle run georganiseerd. De kinderen kropen onder netten, liepen door autobanden en sprongen over boomstammen heen. Het was een geslaagde middag en de kinderen vonden het super leuk! Na al dat rennen hadden we iets lekkers verdiend. Er stond een plakje cake klaar bij de obstacle run. Wauw! Lekker smullen en weer terug naar de BSO. De eerste papa's en mama's kwamen namelijk al snel hierna om kinderen op te halen. Fijn weekend!

 

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches